Op deze pagina zal ik jullie meenemen op mijn avontuur om een foodtruck te bouwen, van het inzamelen van geld tot het bouwen van de foodtruck, tot het meemaken van de eerste festivals.
29-01-2023 De crowdfudingsactie is opgezet om zo geld in te kunnen zamelen voor de foodtruck. Deze crowdfunding is op 21 november gesloten met een bedrag van 1800 euro wat is opgehaald, ik heb ervoor gekozen om de crowdfunding te stoppen op de dag dat ik 18 ben geworden omdat de actie ´een foodtruck op mijn 17de´ heet en nu dat ik 18 ben geldt dit dus niet meer.
11-04-2023 Het bedrijf Nasi met Passie is officieel ingeschreven.
14-05-2023 Na lang zoeken heb ik dan eindelijk een geschikte caravan gevonden om om te bouwen tot foodtruck, het verbouwen kan nu eindelijk beginnen.
13-08-2023 Naar mijn mening is een uitgifteluik iets wat echt bij een foodtruck hoort, daarom ben ik dan ook zo blij dat het luik in de foodtruck is gezet.
7-10-2023 Vandaag was het dan eindelijk zover, mijn eerste echte opdracht voor het bedrijf, de foodtruck was dit keer alleen mee ter decoratie maar zal in het vervolg natuurlijk bij zo een opdracht ingezet worden als de foodtruck helemaal af is. Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en ze vonden het leuk om te zien dat een deel van de maaltijd op de dag zelf werd klaargemaakt. Voor nu was het een leuke eerste ervaring en nu kan ik mij weer gaan richten op het verder werken aan de foodtruck.
30-10-2023 De foodtruck begint nu ook wat meer kleur te krijgen, ik heb gekozen om de caravan rood met gouden accenten te maken. Het rood omdat deze kleur staat voor passie en het goud om toch een beetje een Indonesisch tintje te geven. De gouden accenten moeten nog verder aangebracht worden evenals dat het dak nog rood geschilderd moet worden.
29-02-2024 Vanaf vandaag is de foodtruck overal nog beter te herkennen, de contactgegevens en het logo zijn aan verschillende zijden van de foodtruck geplaatst. Als je mij nou onderweg ziet rijden, zwaai dan even vriendelijk, wel zo leuk 🙂
02-04-2024
Wat er ook natuurlijk niet kan ontbreken in een foodtruck zijn een goede en vooral veilige elektra- en gasinstallatie. Deze zijn in de afgelopen maand allebei gelukkig geplaatst en zo is de foodtruck weer een stapje verder.
11-06-2024 Toen ging het opeens allemaal wel heel snel, binnen een maand stond ongeveer al het apparatuur evenals de werktafels in de foodtruck. De afzuigkap is netjes afgewerkt, er is een spatwand gemaakt voor achter de wok branders en er is een wasbak met stromend water vanuit een watertank onder de wastafel. Gelijk maar even alles uitgetest door de voorbereidingen erin te doen voor het eerste festival wat op de planning staat.
20-06-2024 Het is dan eindelijk zover, mijn eerste festivals zijn achter de rug. Het eerste festival wat ik had was een opwarmertje in samenwerking met Stichting Ecoring Haarlem waarbij ik op Sociaal&Culinair Haarlem een biologische nasi mocht aanbieden aan onder andere de daklozen uit de buurt. Het tweede festival waar ik echt volledig draaide was het Psyfly festival op 15 juni bij ´De Thermiekbel´. En zoals te zien is ook het dak van de caravan geverfd waardoor het een nog mooier geheel vormt wat mij betreft.
14-07-2024 Vandaag heb ik samen met alle mensen die hebben bijgedragen aan het waarmaken van mijn droom de foodtruck officieel geopend. Het was prachtig weer en zelfs de krant wilde deze speciale dag niet missen dus die zijn langs geweest om een artikel inclusief filmpje te maken. Iedereen die erbij aanwezig was, hartelijk bedankt, zonder jullie was ik nooit zo ver gekomen.